(Android) Scary Teacher 3D άπειρη αμυχή primogems
Mar 5, 2022 7:44:30 GMT -6
Post by mighvinkougote on Mar 5, 2022 7:44:30 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Teacher 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ άπειρη αμυχή primogems ▞▞▞
▞▞▞ Scary Teacher 3D 2022 version ▞▞▞
Ίσως είναι μόνο το τηλέφωνό μου, αλλά το ορκίζομαι. Το δευτερόλεπτο που θα κατέβω και θα το ξανά ανάψω σταματάει να λειτουργεί, ό,τι και να κάνω για να το φτιάξω. Εάν συμβαίνει σε τηλέφωνα άλλων, ελπίζω οι προγραμματιστές να το διορθώσουν.
Είναι αστείο παιχνίδι λερες
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι! Το έχω στο τηλέφωνό μου εδώ και ένα χρόνο. Και μου άρεσε το γεγονός ότι μπορούσα να το παίξω χωρίς διαφημίσεις για 99 σεντς! Και για νέα κεφάλαια έπρεπε να δω διαφημίσεις για να το ξεκλειδώσω από επιλογή. Αλλά τώρα πρέπει να πληρώσετε για το κεφάλαιο 5. Ήμουν ενθουσιασμένος για αυτό! Αλλά δεν έχω πια χρήματα για να πληρώσω. Παρακαλώ παρακαλώ! Φτιάξτε το όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για αυτό! Συνιστώ αυτό το παιχνίδι σε φίλους! Και το 7χρονο παιδί μου λατρεύει αυτό το παιχνίδι!
Ωραίο παιχνίδι αλλά θα προτιμούσα να έχει όλες τις πίστες ξεκλείδωμενες
Scary Teacher 3D Simulator vrz
Είναι ένα καλό παιχνίδι 😕
Ναι . καλο παιχνιδι αλλα ..ειναι διαφημισεις και ειναι δυσκολο ..οποτε το βαθμολογησα 4/10..αντίο
Πολύ ωραία μόνο που έχει λίγες πίστες άμα είχε περισσότερες που ήταν το καλύτερο παιχνίδι 😍😍😍
Όμορφο παιχνίδι αλλά. Κλείδωμα κεφαλαίου
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ διασκεδαστικό και δεν χρειάζεται να έχετε Wi-Fi για να τα παίξετε όλα, αν και όταν προσπαθείτε να πάρετε χέρια που συνήθως σας βάζουν σε μια διαφήμιση όταν δεν μπορώ να το κάνω, αλλά θα συνεχίσω να κερδίστε 5 αστέρια επειδή είναι σαν το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Δεν κάνω παράπονα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι προγραμματιστές έφτιαξαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και δούλεψα πολύ σκληρά γι 'αυτό, παρακαλώ, παρακαλώ λάβετε ένα καλή βαθμολογία το αξίζει. :-) :-) :-):-)
Scary Teacher 3D Simulation cknh
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΑΛΚΙΑ
Scary Teacher,Siren Head Granny,Among Us,Scary Neighbor,Ice Scream,Tom Friends,Subway Surf,Red ...
Τελειο αλλά δεν μου το κατεβάζει
Είναι λίγο βαρετό
ήταν μια χαρά... ο δάσκαλος δεν ήταν τόσο τρομακτικός, αλλά ήταν ακόμα ένα διασκεδαστικό παιχνίδι στρατηγικής! κριτική που έγινε από παιδί
Είναι διασκεδαστικό ναι, αλλά, όταν υπάρχει η επιλογή να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση για να λάβετε το βραβείο, λέει ότι η διαφήμιση/βίντεο δεν έχει φορτωθεί ή είναι διαθέσιμη.
αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά όταν ήταν η πρώτη μου φορά που έπαιζα αυτό, φοβήθηκα αλλά όταν άργησε να παίξω αυτό, τελικά το κατάλαβα αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο, αλλά ορισμένα επίπεδα είναι δύσκολα που μερικές φορές τα παραλείπω και γι' αυτό βάλε 5 αστέρια.
Xazo paixnidi min το κατεβάστε κάτω είναι και polu diskolo
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Τόσα πολλά επίπεδα για να ολοκληρώσετε! Μου αρέσει να κάνω προκλήσεις. Αλλά υπάρχει μόνο ένα πράγμα που εύχομαι να μπορείτε να διορθώσετε. Μπορείτε να έχετε το κεφάλαιο 2 δωρεάν. Το έπαιξα πριν και το διέγραψα, γιατί έπρεπε να το πληρώσεις. Κάντε όλα τα κεφάλαια δωρεάν!!!!!
Πολύ κακό για τα παιδιά γιατί τα παιδιά κάνουν όσα κάνει και αυτή άσε που φοβούνται μετά ειδικά όταν πάνε για υπνο
Είναι πολύ ωραίο αλλά είναι ενοχλητικό γιατί μόλις τελειώσεις το πρώτο επίπεδο πρέπει να δεις 3 βίντεο και μόλις πατήσεις 1 χρειάζεται τουλάχιστον μια μέρα ή 10 ώρες για να μπορέσεις να δεις το επόμενο βίντεο
Είναι διασκεδαστικό, εύχομαι απλώς να μην υπάρχει ενέργεια, ώστε να μην χρειάζεται να παίρνετε συνεχώς ενεργειακά ποτά
Κατεβάστε Talking Tom Hero Dash ...
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν αντέχω τους ελέγχους. Η ματιά γύρω από την ευαισθησία είναι πολύ χαμηλή. Πρέπει να σύρετε σαν 5 φορές για να γυρίσετε σε μια γωνία. Δεν μπορούσα να βρω τρόπο να το προσαρμόσω.
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι κακό, απλώς υπάρχουν πολλές διαφημίσεις και χρειάζεστε πραγματικά χρήματα
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά μετά από μερικές εβδομάδες δεν ξεκινά, παρακαλώ λύστε το πρόβλημά μου 🙏
Scary Teacher 3D הדמיה cgwy
Βάζω τρία αστέρια γιατί τελειώνει η ενέργεια και δεν μπορεί να τρέξεις γρήγορα αλλά και επειδή κάποια κεφάλαια τα πληρώνει.
Scary Teacher 3D Simuliaciniai sgie
Απολαύστε την υπέροχη εμπειρία αναπαραγωγής του Scary Teacher 3D σε υπολογιστή με το MEMU App Player. Πρόκειται για έναν ισχυρό δωρεάν εξομοιωτή Android που
Χάλιο ι τρομακτικός δάσκαλος
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό! Έχω μόνο 1 παράπονο, μακάρι τα άλλα κεφάλαια να ήταν δωρεάν γιατί τελείωσα όλα τα άλλα.
Σταμάτησε να λειτουργεί. Η εφαρμογή απλώς εμφανίζει μια μαύρη οθόνη
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο για μένα
είναι εντάξει, αλλά μόλις ολοκληρώσετε και τα 10 επίπεδα λέει να αγοράσω τα άλλα επίπεδα που δεν μου αρέσουν, οπότε δεν αρχίσω να αποκτώ αυτήν την εφαρμογή
Τέλειο αλλά δεν είναι ωραίο να κάνεις βλακίες σε μια γριούλα δασκάλα για αυτό έβαλα 3 αστέρια
είναι τέλεια!!
Πάρα πολύ
Πραγματικά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το παιχνίδι γιατί έπαιξα μέχρι εκεί που πρέπει να ελευθερώσεις τις γάτες, αλλά τη στιγμή που ελευθερώνεις τις γάτες αρχίζει να τρέχει πίσω από τις γάτες και μετά αρπάζει τις γάτες και σε παίζει απέτυχε δεν περάσω αυτό το επίπεδο του παιχνιδιού αυτό που έπρεπε να κάνω μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτό που κάνω λάθος ή κάτι τέτοιο
Θα έβαζα 5 αστέρια άλλα έχει μόνο τα δύο ας το πούμε κεφαλαία και για τα άλλα πρέπει να πληρώσεις. Αυτό είναι το μόνο κακό κατά τα άλλα πολύ καλό παιχνίδι
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά με αφήνει να τρέμω μόλις ολοκληρώσω ένα επίπεδο και επίσης με διώχνει πολύ, έχει μεγάλη καθυστέρηση, πρέπει να πληρώσω, αλλά αν διορθώνατε αυτά τα πράγματα θα του έδινα 5 αλλά υπέροχο παιχνίδι προτείνω αυτό το παιχνίδι
Permainan memasak restoran Santai hfzn
Scary Teacher 3D ব্যাজ pah