(Android/iOS) Airplane Chefs - Cooking Game bezgalīgs visu kapāt
Mar 5, 2022 7:47:43 GMT -6
Post by mighvinkougote on Mar 5, 2022 7:47:43 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Airplane Chefs - Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs visu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Airplane Chefs - Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba spēle, taču tai ir vajadzīgi daudz uzlabojumu. Pirmkārt, nav godīgi piedalīties spēlē tikai par 10 degvielām, kas no jums tiek atņemtas, tas ir jāatskaita, ja mēs zaudējam līmeni. Otrkārt, kāpēc visiem jauninājumiem ir nepieciešams tik daudz dārgakmeņu, un ir ļoti grūti nopelnīt vienu dārgakmeni, tam vajadzētu būt vai nu godīgu dārgakmeņu iegūšanai, piemēram, nokārtojot katru līmeni, vai mainot jauninājumam nepieciešamos dārgakmeņus.
Šī spēle ir patiešām jautra, taču jūs esat pārāk sarežģīti nopelnīt dārgakmeņus, šī problēma ir arī ēdiena gatavošanas drudzis. Kā mēs domājam spēlēt un izklaidēties, ja nevaram pat nopelnīt dārgakmeņus un pārvarēt vienu līmeni? Esmu šīs spēles instalējis daudzas reizes un pēc tam tās atkal atinstalēju. Lūdzu, izlabojiet. Ja to izdarīsit, es jums piešķiršu labāku vērtējumu zvaigznītēs.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkádové eth
Lai nebūtu lieki, bet es piekrītu daudziem citiem recenzentiem. Man šī spēle patīk tikpat ļoti kā ēdiena gatavošanas drudzis, ja ne vairāk. Bet degvielas uzpildīšana prasa pārāk ilgu laiku, un dārgakmeņus ir grūti atrast. Man ir TIK daudz monētu, bet nav iespējas tās iztērēt. Ir nepieciešams veids, kā iegādāties dārgakmeņus ar monētām vai pievienot kazino, piemēram, ēdiena gatavošanas drudzi. Es šur tur iztērēju dažus dolārus ēdiena gatavošanas drudžam, bet neko netērētu šai spēlei, jo tas prasītu daudz naudas, lai kaut ko mainītu.
Jautrība; Tomēr es piešķiru tai 3 zvaigznes, jo ir pagājis vairāk nekā mēnesis, kopš esmu pabeidzis atvērtās lidostas, un joprojām ir 4, kas tiek būvēti. Esmu pat iztērējis pietiekami daudz naudas, lai iegādātos dārgakmeņus, jo, lai gan tās dod jums daudz monētu, tāpat kā visās spēlēs “Saņem naudu”, tās nepadara tik vienkāršu dārgakmeņu pelnīšanu. Tāpēc es nepiešķiru tai 5 zvaigznes, kamēr nav veiktas izmaiņas, atverot atlikušās lidostas, UN neļaus vieglāk nopelnīt dārgakmeņus. Citādi spēle ir jautra lol
Šī mums ir ļoti jautra atkarību izraisoša spēle, taču jums ir jāmaksā, lai iegūtu dārgakmeņus. Tos var iegūt, gūstot sasniegumus, taču tie ir maz. Vēlos, lai būtu vairāk iespēju tos iegūt, izņemot pirkšanu. Arī klientu apkalpošanai ir nepieciešams uz visiem laikiem, lai ar jums sazinātos.
Tā, bez šaubām, ir jauka spēle, taču tā ir kaitinoša, jo to nevar spēlēt bezsaistē un tā ir diezgan grūta, jo nav pietiekami daudz dārgakmeņu, ko jaunināt...
Faily Skater
Es nevaru panākt, lai Denvera ielādētu tekstu: "Servera problēma, uzgaidiet 15 minūtes un mēģiniet vēlreiz." Ja man patīk kāda spēle, es neiebilstu iegādāties preces. Pirmo reizi ielādējot spēli, es varēju spēlēt, bet, noklikšķinot uz pasaules ikonas, parādījās ziņojums. Es gribu spēlēt un tagad nevaru.
Airplane Chefs - Cooking Game Arcade afmh
Šī spēle ir ļoti jautra!!! Bet labāk būtu, ja degvielas gaidīšanas laiku varētu saīsināt. Tas ir aptuveni 12 minūtes degvielai (kas ir pārāk ilgs laiks, ja vienā aplī jāgaida līdz 10 degvielām). Tas ir ļoti aizkaitināmi, ja serveris dažreiz nedarbojas un jūs pēkšņi zaudējat visu savu degvielu. Cerams, ka šī spēle mūs sadzirdēs un uzlabos dažas funkcijas. Joprojām patiešām atbalstu šo spēli, jo tā ir interesanta un daudz labāka par gatavošanas drudzi.
jauka spēle, bet spēlēšana ar interneta palīdzību
Būtu jauki, ja par reklāmu skatīšanos tiktu iedotas vairāk nekā 200 monētas. Degviela ierobežo spēles laiku. Man patīk spēle. 😉
laba spēle ..bet ne ar dārgakmeņiem + ..citādi tam ir potenciāls..
Airplane Chefs - Cooking Game Arkade xaea
Vai jūs, lūdzu, varētu radīt mums iespējas laimēt lielu daudzumu dārgakmeņu, man un zēnam šī spēle patīk, bet man tā bija jāizdzēš, jo es nekādā gadījumā nevaru tērēt naudu katru reizi, man ir jājaunina.
Spēle ir ļoti jautra. Man patīk, ka iegūt dārgakmeņus nav tik grūti kā CF, taču ir daži trūkumi. Degvielas atjaunošana aizņem daudz laika. Iesaku vai nu palielināt degvielas jaudu, vai samazināt laiku degvielas atjaunošanai.
ES MĪLU ŠO SPĒLI. Bet g spēles laikā es neko nevaru noklikšķināt. Un klienti kļūst nepacietīgi un tad bsm zaudēja 6-8 klientus un tāpēc nevar pārspēt Levels. Ja to darīsit, lūdzu, labojiet to ar 5 zvaigznēm.
Lieliska spēle, taču, tā kā jūs esat tāds pats izstrādātājs kā gatavošanas drudzis, vai nevarat pievienot kazino vai kādu citu veidu, kā nopelnīt dārgakmeņus? Kā mini spēle! Man nav nekas pretī gaidīt, kad uzpildīsies degviela, bet man nepatīk, cik grūti ir nopelnīt dārgakmeņus, tos nepērkot! Es noteikti dotu 5 zvaigznes, ja būtu veids, kā tās nopelnīt!
Degvielas uzpildīšana prasa daudz laika. Degviela beidzas pārāk ātri, un mums ir jāgaida ilgi
Lieliska spēle, taču labprāt to spēlējot, tā pārstātu sasalst un restartētu. Zaudēt daudz dzīvību, spēlei pastāvīgi restartējoties. Būtu laba spēle, ja būtu veidi, kā iegūt vairāk dimantu, jo pārāk jauninājumi var uzlabot tikai ar dimantiem.
Tā ir ļoti sliktas kvalitātes un jaudu patērējoša spēle
sākumā man ļoti patika šī spēle, bet tagad es redzu dažus mīnusus. tāpat kā citi cilvēki ir teikuši, laiks, kas nepieciešams, lai uzpildītu degvielu, ir ilgs, un nesamērīgi lielais monētu nopelnīšanas daudzums dārgakmeņiem liek man vēlēties atinstalēt. tas varētu būt 5 zvaigznes, bet tā nav. ja jūs varētu pret dārgakmeņiem tirgot monētas, nevis īstus dolārus, šī spēle viegli iegūtu 5 zvaigznes. arī pēdējo pāris dienu laikā spēle nepārtraukti avarē, un es turpinu zaudēt degvielu un man jāgaida vairāk laika, lai varētu spēlēt! LŪDZU, LABO
Man tas patīk, bet 50 degvielas ir par maz, jo īpaši, ja es nejauši eju atpakaļ, viņš to atskaitīja un nav jāspēlē, un ir vajadzīgi daudzi dārgakmeņi, lai atjauninātu līmeņus. Es atvēru daudzas pilsētas (Ņujorku, Singapūru, Sidneju, Londonu, Maskavu un Denveru) un pēc tam neviena cita pilsēta neatvērās (drīz būs jauna vieta) un vispār nekas? Ļoti kaitinoši??
Nepieciešami citi dimanta piedāvājumi, izņemot šo spēli ILOVE LOVE LOVE LOVE
Airplane Chefs - Cooking Game Arkadne igre tel
Mīlu šo spēli! Tas ir izaicinoši, bet iespējams. Vienīgais trūkums ir tas, ka jūs nesaņemat pietiekami daudz degvielas. Ir nepieciešams uz visiem laikiem, lai iegūtu 1 degvielu un 50 maksimālo krātuvi, ja vien neiegādāsieties vairāk. Tas ir mazliet smieklīgi, ja katrā līmenī ir 10 degvielas.
Hm, man patīk. Bet ja nopietni, tad jūs varat nokārtot noteiktu līmeni tikai tad, ja uzlabojat aprīkojumu un citas lietas, bet, lai to izdarītu, jums ir nepieciešama nauda un dārgakmens, un, lai iegūtu dārgakmeni, jums ir jāmaksā ar īstu naudu. Jā, jūs varat iegūt dimantu, pabeidzot kādu sasniegumu un uzdevumu, bet ar to nepietiks, lai uzlabotu nepieciešamo aprīkojumu; jo jūs varat saņemt 2 līdz 3 dārgakmeņus bez maksas, taču jums ir nepieciešams vairāk, lai atjauninātu visu aprīkojumu. Jūs zināt, maksājiet, lai uzvarētu spēli. Kārtējā vilšanās.
Lidmašīnu šefpavāri sākumā bija aizraujoši, taču tagad tas ir kļuvis ļoti garlaicīgs un joprojām ir pārāk dārgs, kad runa ir par līmeņa paaugstināšanu. Ir nepieciešams jauns saturs, lai piesaistītu spēlētājus starp jaunu vietu izlaišanu. Izstrādātāji ir nometuši bumbu uz spēlētāju atkarību no uztraukuma 😕 !!!!!
Chemistry and physics are much tougher in the sense that you ...
Es izbaudu spēli, bet degvielai ir jāatjaunojas ātrāk. Spēlējiet dažus līmeņus un pēc tam jūs nevarat spēlēt vēlreiz gandrīz 2 stundas, un tad atkal ir tikai 1 līmenis. Neiegādājieties pietiekami daudz dārgakmeņu, lai iegādātos vairāk degvielas, un netērējiet naudu katru dienu, lai spēlētu spēli. Būtu augstākas zvaigznes, ja degvielas reģenerācija būtu labāka.
Kaitinošs. Spēles degvielas uzpildes daļa ir nomākta. Tas būtu jāpārskata.
Atjaunināts apskats. Joprojām ļoti jautra spēle! Savā sākotnējā pārskatā es nebiju ļoti apmierināts ar degvielas cenu, jo tā ir nepieciešama, lai spēlētu katrā līmenī. Es joprojām neesmu apmierināts, ka man ir jātērē degviela katru reizi, kad es spēlēju līmeni (nopietni ar vienu reizi vajadzētu pietikt, lai to atvērtu, it īpaši, ja līmenis jāatkārto), taču ir bijuši daži degvielas piedāvājumi, kas padara to lētāku nekā Es sākumā domāju. Tomēr, ja vēlaties vienā dienā veikt daudz līmeņu, jums būs jāmaksā nauda.
Frozen nevar iziet no reklāmas.
Ļoti patika spēle, taču tā turpināja avarēt un jūs zaudējat savu benzīnu. Jums arī jāizmanto dārgakmeņi, lai iegādātos jauninājumus, un jums ir jāiegādājas dārgakmeņi par īstu naudu. Man nav nekas pretī, ka man dažreiz ir jāmaksā, bet tikai viens preces jauninājums maksā 2–5 dārgakmeņus. Turklāt benzīns uzpildās ļoti lēni.
Airplane Chefs - Cooking Game Arkade xaea
Iemesls, kāpēc es tai piešķiru vienu, ir tas, ka man patīk, ka spēle ir sarežģīta, taču, lai iegūtu dārgakmeņus, ir vajadzīgs mūžīgs laiks, un jūs nevarat iegādāties citu vietu, ja vien jums nav tik daudz zvaigžņu, kuras ir grūti iegūt. Yall tiešām ir jāatgriežas un jāatjauno savas spēles, kas ir galvenais iemesls, kāpēc es atinstalēju gatavošanas drudzi, padarot to tik neiespējamu. Iespējams, ka es to drīzumā atinstalēšu, un tas nebūs jautri spēlēt, kad neko nevar sasniegt. Un, ja jūs domājat, ka es tam tērēšu naudu, jūs diemžēl maldāties, es spēlēšu citas gatavošanas spēles, kas ir labas
plēve aizsardzības PanzerGlass stikls hartowane priekš Apple ...
Poco verde fm, Literacy educational games, Andrzeja milewski, ... Best ab diet for men, Transfer photo from iphone to ipad via cable, All recipes mexican
Es zinu, ka tā ir laba spēle, bet es to neesmu spēlējis, un tā turpina teikt, ka AirPLaNe ChEfS apstājas Lūdzu, izlabojiet to pēc iespējas ātrāk, tad es piešķiršu tai vēl dažas zvaigznes.
Bike Hop: Crazy BMX Bike Jump Arkadne igre ygqw
ES mīlu šo spēli!! Labi, ka uz degvielu nedaudz jāpagaida, lai tā neradītu atkarību. Arī grafika jaunajās lidostās ir pārsteidzoša. Vienīgais negatīvais ir tas, ka ar katru jaunu lidostu lidmašīnas jauninājumi kļūst dārgāki nekā iepriekš, kas ir patiešām nomākta un negodīga, jo pienāk brīdis, kad nevar nokārtot līmeni, nepērkot lietas, un tas nav jautri. Vismaz atstājiet viņiem tādu pašu cenu kā iepriekš. Tas ir vienīgais iemesls, kāpēc es dodu 4*
lejupielādējiet populārāko Arkādes Spēles spēli android ierīcēm, bezmaksas un piedāvāto ... Hanuman the ultimate game ... Airplane Chefs - Cooking Game.
Bērnu virtuve virtuve „Western Kitchen“, zila ... Tālvadības sporta automobilis "Superior Game" ... Arkādes spēle "Tin Can" ar krāsainām skārdenēm.
You have to take domestic flight that is scheduled on specific times ( for 70-90 ... The chef & helper did their best to keep the pests away but it will
Airplane Chefs - Cooking Game APK 4.0.1 Download Android - com ...
Tā bija laba spēle, līdz radās degvielas problēma, un nav viegli iegūt dimantu, lai varētu spēlēt, jums ir jāmaksā, lai iegādātos dārgakmeņus, vai ne visi no mums var atļauties iegādāties dārgakmeņus vai esat par to domājuši? Kāpēc sabojāt labu lietu? Es biju ļoti iemīlējusies šajā spēlē, bet tagad esmu ļoti vīlies, lūdzu, vai varat to atjaunināt un atvieglot dārgakmeņu iegūšanu, jo dienas beigās mēs spēlējam ar savu internetu, mēs nespēlējam bez maksas, jūs varat izveidot daudz naudas ar šo spēli, lūdzu, es lūdzu
Pasatiempo magazine santa fe, Steve damerow incentive ...