(Android) Color Switch goljufija koda poveča zlato
Mar 5, 2022 8:03:36 GMT -6
Post by mighvinkougote on Mar 5, 2022 8:03:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Switch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Switch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča zlato ▞▞▞
▞▞▞ Color Switch 2022 version ▞▞▞
Veliko oglasov, sicer pa zelo zasvoji.
To igro je zabavno igrati, ampak omg, oglasi me ubijajo, to je razlog, zakaj bom nehal igrati to igro, preprosto ne prenesem oglasov, zelo je nadležno.
Na splošno je ta igra zelo zabavna in vsekakor jo priporočam. Ta igra je pomagala mnogim ljudem, vključno z mano, in me zelo zabava.
Zaradi igre sem vedno znova ponavljal isto raven, takoj ko sem zapustil aplikacijo, sem dosegel raven 60 , potem ko bi jo zapustil, bi spet dosegel raven 40 in začel znova, prosim popravi
Preseta z oglasi in zamuja. Ampak je v redu.
Ok, zdaj sem rekel, pozabi shranjene in nadaljeval z igranjem. Nekatere ravni ali segmenti zahtevajo pravočasno dotikanje, zato bi bilo res frustrirajuće, če bi bil vhodni zamik stvar. Kaj točno povzroča zamik? Moj trenutni telefon je boljši od mojega prejšnjega in ta ni imel zamika ali zgrešenih vnosov. Poleg tega so ti oglasi od zadnjič zagotovo postali bolj vsiljivi in se pogosto naložijo dolgo časa.
To je naj igra sam je pa teska
Color Switch آرکیڈ jbow
Sprva je šlo odlično, dokler aplikacija ni začela ugašati, kjer nisem mogel igrati igre, ne da bi se motila in bi izgubila. To je tako fustrirajoče. Prav tako ima veliko oglasov, takoj ko pridem v wifi, me nabira z oglasi vsakič, ko končam igro. POPRAVI ALI IZBRIŠEM!😠😡
Color Switch Arkadspel dlgn
Ta igra ima 30 načinov igre in 2700 stopenj. Ta igra je ok in priporočam. Toda zamik v tej igri ni dober in traja približno 15 sekund, da se naloži. Ali lahko vsaki ravni dodate gumb za ponovitev? Mislim, da postavite gumb za ponovni poskus na nivo (ko dejansko igrate raven. Gumb za ponovni poskus lahko postavite na vrh nivoja) In obstaja veliko oglasov, videoposnetkov in pojavnih oken. Razen tega je dobra igra.
Igro sem znova naložil, da bi jo ponovno igral. Ampak zdi se, da so oglasi res pretirani, zaradi česar se mi ne da igrati. Rad bi samo užival v igri brez toliko oglasov. Ta igra ne uspe.
Dobra igra
Color Switch Arcade eho
Igre so res moteče, ponavljajo se ravni, zapravljal sem čas, odkar sem jih dobil, in mislil sem, da bodo zabavne in sproščujoče. Ne morem preseči stopnje 042 classic, samo vsakič me ponastavi, samo ni prijeten rn.
Razlog, zakaj mu dajem eno zvezdico, je, ker dobivam toliko oglasov. In ko dobim oglas, sem večino časa sredi igre. Potem, ko pritisnem exit, takoj umrem, ker ko pritisnete unpause, dobite 1-2 sekundni rele, ko poskusite igrati, tudi veliko zamika.
Slingshot Smash-Shooting Range Аркаде wzcg
Razumem, kako brezplačna aplikacija potrebuje oglase, vendar je oglas, ki se prikaže sredi zaslona med igro, preprosto nesprejemljiv. To bi bilo treba popraviti.
Razlog, zakaj sem ga ocenil s 3 zvezdicami, je, ker je v nekaterih načinih iger zelo zaostajal. Prav tako traja zelo dolgo, da se naloži, ali gre za naslednjo stopnjo ali za izhod iz trenutnega načina, ki sem ga igral. Zelo moteče se mi je zdelo tudi, ko je bil dodatek, ki sem ga moral gledati, potem ko sem dokončal raven. Še vedno je zabavna igra, vendar potrebuje le nekaj sprememb.
To je res dobra aplikacija, ki jo uporabljam v cerkvi, vendar ena težava, ko jo igram, vedno dobim oglase vsakič, ko zapustim igro, na splošno je dobra igra, če poskrbite, da se oglasi ne pojavljajo več, vam bom dal dodatno zvezdico
No.. Po mojih izkušnjah je zelo dobra aplikacija, zelo zasvoji in zabavna, vendar sta z njo le ena ali dve stvari narobe. Prvič, ko se ustavim, ker moram nekaj narediti v igri neskončnosti, se mi zdi, da bi te moralo zadržati tam, kjer si, in počakati, da spet rapaš, kot bi, če bi porabil zvezde za nadaljevanje. Prav tako se mi zdi, da bi moral biti gumb za izklop zvoka, ki bi izklopil zvok glasbe/skakanja
super je, vendar shranjevanje v oblaku ne deluje, popravite ga in v zameno ga bom ocenil s 5 zvezdicami.
Všeč mi je ta dragulj. Je neverjeten, ti je všeč?
Veliko različnih načinov igre, med katerimi lahko izbirate, zelo privlačni, zabavni ... Nikoli nisem vedel, da je toliko iger mogoče igrati samo s preprosto žogo!! 😀😄 Odlično delo, zasluži si ⭐⭐⭐⭐⭐
Color Switch Arcade ebj
Najboljša igra
Super!!! Všeč mi je!!!
To igro sem naložil pred nekaj leti, zabavna je. Zdaj pa ni več tako zabavno, ni več oglasov. Prehod na naslednjo stopnjo traja dolgo.
Za količino oglasov bi bilo dobro sprejeti. Oglasi se pojavijo po skoraj vsakih 20 sekundah.
Všeč mi je igra, ne razumite me narobe, vendar sem bil res razočaran, ko so mi odvzeli moj najljubši način naleta.Odvzamejo način in če imate srečo, jih boste občasno videli, zato prenesite to igro, vendar se ne navezujte na nobeno od iger, za katere nikoli ne veste, ali jo bodo odvzele. Tej aplikaciji sem dal štiri zvezdice, ker je dobra igra, vendar zelo nezanesljiva, ker nikoli ne veš, katere igre boš igral, nekateri bodo morda mislili, da je nekako skrivnost, a prenesite, če želite dobro igro
Ta igra mi je zelo všeč, saj je res zabavna in te naredi bolj zahtevne (v igrah) lol. A ŽAL ima ta igra nekaj tehničnih težav. Na primer, ko poskušam iti gor, gre dol in ko grem dol, gre gor. Čeprav se to zgodi, mi je ta igra še vedno všeč, povej mi, kaj misliš. Adijo.
Ta igra mi je bila všeč takrat, ko je bila zabavna in zasvojila, igral sem jo ure in ure, bila je neverjetna! zdaj z dodatki...je grozno, je neverjetno zamuden in se nalaga za vedno, tako da če bi jih lahko izboljšal, bi ga rad ponovno prenesel, a zaenkrat ga ne priporočam.
Dobro, vendar so kontrole izjemno težke za uporabo. POSODOBITE ODZIV RAZVILJAVCA S kontrolami mislim, da tapnem, a žogica pade dol.
Super igra!
Zelo kul samo oglasi so
Igra je zabavna, vendar je veliko oglasov in igra zaostaja, medtem ko se poskuša igrati in včasih žogica niti ne odskoči, samo pade naravnost dol in nekako zamuja
Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne! Več kot milijon oglasov!!!! Poleg tega je igra slaba!!! Pretežko je!!!!! Ne igraj zdaj z odstranitvijo!!!!!!!!Samo ne! Prosim za Božjo pomoč Ne!! Ne igraj. To je smeti, kot sem rekel, preveč oglasov in ga ne igraj!!!!!!! Neumna igra!!! Zakaj obstaja!!!! Upal sem, da je to pomagalo fantu ali dekletu pri branju tega. Ne igraj Adijo!!!
Ta igra je bila včasih zabavna, zdaj pa je popolnoma frustrirajoča. Včasih, ko se dotaknem, da grem gor in skočim, se igra ne registrira in moja žoga pade in umre. Bil sem na kritičnih ravneh, kjer sem se boril in ko mi bo uspelo, igra ne zazna mojih pip in umrem. Zdaj popolnoma sovražim to igro.
NEVERJETNO! To aplikacijo sem znova prenesla, ker se spomnim, da sem jo igrala, ko sem bila mlajša in mi je primanjkovalo prostora za shranjevanje. Zelo malo oglasov, super zabavno! Obožujem vse različne načine, med katerimi lahko izbiram, in vse ravni. Popolnoma priporočam!!
Včasih sem veliko igral, potem so se znebili mojih najljubših načinov igre, vključno z linijo igralnih načinov
Mislim, da je zabavno in zahtevno. In je zadovoljujoče. Za otroke je zabavna in dobra igra za igranje, ko ste v igri. Lahko se igrate s prijateljem in vidite, kdo ima najvišji rezultat. Lahko spremeniš žogo. Ne moraš vedeti, kdaj iti in moraš iti skozi isto barvo.
lepa igra
Color Switch Pelihalli jlv
Zanimivo, a tuf, vendar vrhunsko 🙂
To igro igram odkar je izšla in sem bil včasih obseden, v zadnjem času pa je igra postala zelo dolgočasna in sploh ni zabavna. Prvič, zdaj je preveč oglasov. Drugič in kar je najpomembneje, ne bom lagal, da so vsi novi načini igre grozni. Vse sem jih že večkrat preizkusil in nobena mi ni všeč. Pogrešam vse stare načine igre, kot so bounce, brick, break, cave, itd. Novi načini preprosto niso enaki. Prosim vrnite vse stare načine nazaj.
Spet se ukvarjam s to igro. Vrnil se je po letih in zdi se, da je precej izgubil napredka, a nič hudega. Moj zadnji pregled je imel pritožbo glede preveč oglasov, bodisi so ga omilili, bodisi sem bolj prizanesljiv, tako ali tako je eden boljših na tem področju. Bi priporočal.
igre ni mogoče igrati, včasih mi je bila ta igra všeč, zdaj pa, ko sem jo poskusil znova, je grozna. Oglasi se prikažejo na zaslonu po manj kot minuti po odprtju igre in ne zapustijo, razen če znova zaženem igro.
Barvno stikalo je odlična igra. Ima toliko različnih načinov in je TAKO zabavno. Edina težava je, da se včasih ne registrira, ko se dotaknete zaslona, in je takoooooo nadležno! Prav tako se oglasi prikažejo tik preden tapnete Ponovi, tako da obiščete Google za prodajo avtomobilov vsaj 3-krat vsakič, ko ste na wifi. Razen teh majhnih napak je barvno stikalo neverjetna igra. Je prijeten in enostaven za učenje, zato ga toplo priporočam.
Zabavna. Zdj je ful posodobljena.
V redu, to bo precej dolg pregled, zato se pripravite. Najprej želim povedati, da je ta igra še vedno dobra in to mi je všeč. Lani oktobra sem dobil to igro in bila je ODLIČNA. Toda to igro sem kmalu zatem izbrisal, vendar samo zato, ker ste vzeli SUPER dolgo časa med posodobitvami (vaš način igre "darila"). Potem sem junija ponovno naložil to igro in dobil sem nekaj POPOLNOMA drugačnega. Našel sem veliko težav. 1. Premalo načinov igre 2. Samo ena pesem 3. Ni žogic za dokončanje ravni 4. Zdaj vidim, katere žoge dobim. Želim presenečenje. Kljub temu mi je ta igra še vedno všeč. Ali lahko dodate "ciljni" način igre? Hvala.
Stara različica barvnega stikala je bila moja najljubša igra, saj sem jo igral 24 ur na dan, 7 dni v tednu in prav tako mi je všeč ta uradni ponovni zagon. Načini igre so sijajni, čeprav bi se rad vrnil. Vendar nisem prepričan, ali je to samo zame, vendar sem ugotovil, da je med igranjem nekoliko moteč. Na primer: kadar koli kliknem na način, se naloži približno 10 sekund, kar je precej frustrirajuće. Upajmo, da bo to popravljeno.
To je preprosta, brezsmiselna igra s številnimi različnimi načini, tako da vam nikoli ni dolgčas. Ima veliko stvari, ki jih lahko kupite. Moja edina pritožba je kontrola. Ne vem, ali je to samo moj zaslon, ampak včasih kliknem in se pika ne premakne. Tudi moj prst včasih pride v napoto do pike zaradi mojega majhnega zaslona. Skratka, te aplikacije ne bi dobil, če imate majhen, počen ali nemiren zaslon.
Priporočam lepo igro
V redu je