(Android/iOS) Tempest: Pirate Action RPG Premium nieograniczona hack tokenów
Mar 5, 2022 8:09:59 GMT -6
Post by mighvinkougote on Mar 5, 2022 8:09:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tempest: Pirate Action RPG Premium IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieograniczona hack tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Tempest: Pirate Action RPG Premium 2022 version ▞▞▞
Oszałamiający. Tylko pamiętaj, aby dalej go rozwijać.
Zabawna ekscytująca, wyjątkowa przygoda
Tempest: Pirate Action RPG Premium Piedzīvojumu spēles ndu
Zabawna gra
Bardzo fajna gra "Piraci" w tematyce fantasy, która w niektórych obszarach jest nieco niedopracowana. Nic za dużego. Grafika jest bardzo ładna. Oprawa i styl artystyczny są mroczne i bardzo tematyczne z mrocznej fantazji. Świat jest dość wypełniony szczegółami, ale nic, co stawiałoby go na poziomie „gry człowieka myślącego”. Oczywiście gra jest bardzo ambitnym projektem i podjęła próbę oddzielenia się od przeludnionej gry „piratów” na swój szczególny sposób. Ogólnie rzecz biorąc, jest to zabawne doświadczenie, które zabierze Cię na wiele godzin (jeśli lubisz tego typu gry). Przynajmniej będziesz cieszyć się żeglowaniem po pięknie renderowanym środowisku pełnomorskim. Podczas gdy niektórzy mogą powiedzieć, że istnieją „lepsze” pirackie gry na urządzenia mobilne (co zdecydowanie rozumiem i w pewnym stopniu się zgadzam), niektóre z nich są nawet darmowe, ale Tempest nie jest daleko. Jeśli już, to lubienie tej gry nad innymi wydaje się bardziej osobistym preferencją, jeśli mnie o to poprosisz. 4,5 gwiazdki dla mnie (niedostępne, więc zaokrągliłem do 5). Bardzo satysfakcjonujący zakup.
To jest fajniejsze, niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Świetne czasy w sezonie!
Podoba mi się do tej pory i mam nadzieję, że spełnia swój potencjał, zaktualizuję ocenę, gdy będę się z nią lepiej zapoznawał
Gjt
Trochę wiedzy od czasu do czasu...
Tempest: Pirate Action RPG Premium சாகசம் oly
Bardzo fajnie, ale dostosowanie twojego pirata byłoby niesamowite!
Dam 5 spojrzeń, ale proszę wydaj jeszcze jedną dużą aktualizację na temat lepszych walk na lądzie i dokach, aby uzyskać bardziej realistyczne odczucie lub bardziej wszechstronny, ale przede wszystkim najlepszy symulator piratów
Nie gra, której chciałem
Uwielbiam grafikę i rozgrywkę, zdecydowanie mogłaby być lepsza, rozszerzając jeszcze bardziej tę grę, która jest dla nas niesamowita i ma tylko tyle potencjału, aby stać się jeszcze wspanialszą, zdecydowanie zobacz, jak ta gra pozostanie. Ale w kilku sprawach zdecydowanie powinieneś dotrzeć tam, gdzie możesz też iść na ląd. Jest taka gra, o której mi przypomina, i która sprawia, że kocham to jeszcze bardziej. Voyage Century Online zdecydowanie podobny mmorpg o wiele większy niż ten, ale to na PC.
Podobało mi się to do tej pory ... trochę krzywej uczenia się, ale nie tak źle! ⭐⭐⭐⭐.
Gra premium na pewno. Ta gra ma wysokiej klasy grafikę, głęboką fabułę i doskonałą rozgrywkę. Jedna z najlepszych gier, jakie znalazłem na urządzenia mobilne.
To naprawdę najlepsza mobilna gra w Rzymie, w którą grałem, jeśli uda ci się zdobyć statek 10 razy lepszy niż twój, w przeciwieństwie do większości gier, które ograniczają cię do jednej walki i ograniczonych ulepszeń twojego statku
Świetna grafika i gra!
Jest ciekawa i ładna grafika jak na tel
Musicie mi powiedzieć, jak wasza darmowa wersja jest kompatybilna z Samsung j7, ale premium nie? W ogóle się nie sumuje.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Приключенски dppo
Trudno, ale dobrze? Naprawdę potrzebuje lepszego samouczka. Czuje wapno, po prostu wrzuca cię w środek gry. Większość pierwszej godziny twojej rozgrywki będzie polegać na naciskaniu losowych rzeczy, aby sprawdzić, czy coś robi coś z twoim zadaniem. Gdyby ta gra miała trochę więcej wskazówek. Oceniłbym to na 5 gwiazdek. Ale to był taki wysiłek do grania, że zrezygnowałem. Wstyd.
Slay the Spire Kağıt jwh
Dobrze
Uwielbiam ile godzin radości dostaję za jedną niewielką cenę. Każdy aspekt tej gry był dobrze zrobiony. Jeszcze nie 5 gwiazdek, ale dobrze zrobione.
Lubię otwarty świat i bitwy na statkach. Zadania w zwarciu i lądowe są niewygodne. Sterowanie w zwarciu wymaga naprawy, a zadania lądowe wydają się zbyt wolne. Czy istnieje opcja przyspieszenia do celów na lądzie? A może masz opcję szybkiej podróży.
Gra bardzo dobra tylko Polski język dodajcie
Nienawidzę tych misji lądowych, w których rozbijasz obóz piratów. Mówisz poważnie? Ja jako kapitan kontra pluton piratów? Nie mogłem nawet się do nich zbliżyć, więc jak moja załoga może ich zbombardować armatami? Zastrzelę ich z pistoletu, ale pozostali 4 piraci już mnie zastrzelili. Nie da się ukończyć tej misji, a obóz jest zbyt daleko, aby dotrzeć tam pieszo.
Tempest: Pirate Action RPG Premium சாகசம் oly
To naprawdę jest fajne (jeśli jest zbyt trudne, ale nie jest dobrze oceniać grę na podstawie tego, jak trudna jest lol), ale mam jeden poważny problem. Brak personalizacji dla kapitana! I nie możesz nazwać swojego statku! Chcę piratkę! Lol.Controls może być trochę niepewny i chciałbym więcej interakcji z NPC, takich jak rzucanie uczt dla twojej załogi i negocjacje z innymi frakcjami.
Fajnie, podobają mi się animacje członków załogi, gdy w pierwszej osobie wszedłeś na statek i rzuciłem się na walkę na pokładzie
To bardzo fajna i interesująca gra z dobrą grafiką, ale ma też dobrą kontrolę.
Naprawdę trudny. Szkoda, że nie było sposobu na zmianę trudności. W ustawieniach jest opcja, ale ciągle przełącza się z powrotem do trudniejszej wersji. Są obszary, w których możesz zarabiać, ale Innis jest naprawdę za trudne. Zarabiasz tylko tyle. Załaduj zapasy. Brak realnej szansy na rozwój statku i załogi. Chciałbym, żeby był na to sposób.
Słodka lil gra lepsza niż myślałem, że będzie, po prostu spróbuj
Gra była świetna przez jakiś czas, ale teraz po prostu zawiesza się za każdym razem, gdy przechodzę przez ekran wczytywania. Na prośbę dewelopera próbowałem ponownie zainstalować bez efektu. Gra nadal się zawiesza za każdym razem, gdy zmieniam dużą mapę na ekran miasta lub bitwę okrętową.grałem w darmową wersję i działało dobrze, więc postanowiłem wydać 12 USD, aby kupić wersję premium w 2019 roku, grałem w nią przez chwilę, wydałem trochę pieniędzy, a następnie straciłem zainteresowanie, ale teraz nie mogę odzyskać konta i zmusiło mnie to do ponownego uruchomienia gry od początku
Jak dotąd 10 na 10. Świetna grywalność i głębia gry. Przypomina mi niektóre z bardzo wczesnych gier na Amidze 500.
Otwieram grę i to tylko łódka na wodzie... Nic się nie dzieje...
Podoba mi się, gram od tygodnia. Dzisiaj nagle moje postępy zostały usunięte i muszę zacząć od nowa
Wygląda na to, że mogłaby to być dobra gra, gdyby miała nawet w połowie przyzwoity samouczek lub sterowanie.
Jak na razie nieźle, ale czy możesz włączyć obsługę kontrolera Bluetooth lub pozwolić nam rozmieścić kontrolki skrętu i ruchu, abym nie minimalizował stale gry podczas bitwy.
Uwielbiam tę grę, ale wciąż wymaga wielu ulepszeń, szczególnie w przypadku abordażu na statkach lub na lądzie. Chciałbym tylko, żebyś mógł podbijać forty i ziemie i tworzyć flotę.
Tempest: Pirate Action RPG Premium Приключенски dppo